Borgar ville erobre verden

Å gjøre noe som ikke er gjort før er en form for galskap, sier Borgar Ljosland. Falanx utviklet en ny type chip for grafikkaksellering, som skulle sørge for at grafikk, spill, piksler og brukergrensesnitt gikk raskt og strømeffektivt på mobiltelefoner. De bestemte seg for verdensherredømme.

Back to front page

Flere filmer om temaet:

Reza Hezari - Mannen som ikke fikk jobb

Se historien om Reza Hezari

IT is Trondheim - part 1

Lyst på en spennende jobb? Mulighetene er ubegrenset for deg som vil gjøre karriere innen IT og annen teknologi i Trondheim. Du kan fremme bruken av grønn energi, lage løsninger som hindrer brann og redder liv, skape enda smartere smarttelefoner eller perfeksjonere en app som allerede når millioner av brukere verden rundt. Trondheimsregionen har 750 store og små teknologiselskaper. Velg ett.

IT is Trondheim - part 2

Det finnes 750 tekno-selskaper i Trondheimsregionen. Ett av dem har alene laget flere mikrochips enn det er mennesker på jorden. Et annet leverer data om fotball og annen idrett til hele verden. Smarte mennesker flytter fra alle kanter av kloden for å jobbe i Trondheim. Hvorfor reise vekk? Her har du 750 muligheter til å gjøre karriere innen IT og annen teknologi. Velg en av dem.